rssFeed

Nieuwsarchief

Weer nieuwe Vingino Slippers voor jongens aangekocht. Z.s.m. op onze site! Koop ze nu alvast voor het voorjaar!

De Merkkledingmarkt staat met een grote kraam op de Christmas Fair bij Zorgboerderij Ons Verlangen in Amsterdam op zaterdag 21 november van 11:00 tot 15:00 uur. Het thema is: Op proef bij de boer, en meer…

Kom inspiratie opdoen voor de decembermaand. Genieten van proeverijen en inkopen doen voor Sinterklaas en Kerst.Bij ‘Op proef bij de boer, en meer…’vindt u ambachtelijke en biologische producten van de boerderij,woon– en modeaccessoires, kinderkleding en nog veel meer. Tot de 21ste!

Adres: Broekergouw 8, 1027 AH Zunderdorp (Amsterdam)

Veel leuke jeans toegevoegd: voor de kleintjes van het mooie merkje Dirkje en voor de grotere maten DJ Dutchjeans voor de jongens en Blue Seven voor de meisjes. Ook een paar hippe skinny's voor de meisjes. Op=op!

Toegevoegd weer wat mooie winter bovenkleding voor jongens van het prachtige luxe merk Vinrose en het sportieve merk Another World.

De eerste gebreide wintertruien en vesten voor jongens zijn toegevoegd. Vooral mooie items van Blue Seven voor de maximaal €10,-. Er volgt nog veel meer!

Slechts een enkel paar per maat: mooie stoere Vingino slippers. Kijk snel bij 'diversen'.

16-09-2015 11:30
Nieuwe afdeling babykleding

Nu ook babykleding bij de Merkkledingmarkt! Kleine kleertjes, grote merken voor kleine prijsjes!

Nieuw op de Merkkledingmarkt: FC Barcelona artikelen! Van t-shirts, caps, slippers tot dekbedovertrekken, badlakens en fleecedekens. Kijk bij de jongens onder de knop 'FC Barcelona'.