BESTELLEN

U kunt op twee simpele manieren bestellen:

 1. Direct bestellen:

Het bestellen bij de Merkkledingmarkt gaat heel eenvoudig. U hoeft niet van te voren een account aan te maken. Bij het bevestigen van uw bestelling kunt u uw adresgegevens invoeren en de bestelling plaatsen.

 2. Account aanmaken

U kunt ook een account aanmaken door op de knop 'inloggen' te klikken. Na het ingeven van uw naam en emailadres wordt er direct een wachtwoord naar u toe gemaild. Met uw emailadres en het wachtwoord kunt u inloggen. U kunt er voor kiezen om uw wachtwoord te wijzigen in een zelfgekozen wachtwoord of u kunt het wachtwoord ongewijzigd laten. Nu kunt u gaan winkelen. Als u de bestelling gaat afronden worden uw adresgegevens gevraagd en rondt u de bestelling af. De volgende keer dat u inlogt hoeft u geen adresgegevens meer in te voeren want die zijn al bekend onder uw account. 

BETALING EN LEVERING

Wanneer u de bestelling  heeft afgerond ontvangt u direct per mail een factuur. Ook staat er in deze mail een link naar het overzicht van uw bestelling en de status daarvan. Nadat wij de betaling van de factuur hebben ontvangen streven wij ernaar om binnen 2 werkdagen uw bestelling af te leveren.